Unieke kantoorvilla Stationsweg 60 te Ede

 

Op een gunstige en groene locatie aan de statige Stationsweg in het centrum van Ede is kantoorvilla Silva Sanat gesitueerd. Ca. 1.450m2 kantoorruimte verdeeld over 4 verdiepingen. Deze robuuste villa heeft een ruime entree, receptiebalie, lift en royale parkeerplaats met fietsenstalling. Aan de achterzijde is veel groen en wandel je zo het Zwarte Laantje in.

Zowel het centrum als intercitystation Ede-Wageningen liggen op loopafstand en er is een bushalte voor de deur. De A12 en A30 zijn met de auto binnen vijf minuten te bereiken.

Silva Sanat, latijn voor ‘bos geneest’, is een bedrijvencentrum ‘nieuwe stijl’ aan de Stationsweg in Ede. Het voormalige GGD-gebouw is vrijwel organisch getransformeerd in een centrum voor bewuste ondernemers, op zoek naar een eigen, vaste werkplek, omringd door gelijkgezinden om te ontmoeten, ontwikkelen, inspireren en samenwerken. Het biedt onderdak aan een diversiteit aan disciplines: van acupunctuur tot yoga en van ergotherapie tot zorg voor kinderen met leer- en gedragsproblemen.

Er zijn nog een paar ruimtes beschikbaar van 8 tot ca. 30 m², waarvan een enkele met eigen watervoorziening. Neem contact met ons op over beschikbaarheid en voor een bezichtiging. Onze all-in tarieven en condities zijn zeer laagdrempelig. Wij verzorgen de huisvesting met vrijwel alle bijbehorende zaken als gas en elektra, schoonmaak, beveiliging, bewegwijzering, groenvoorziening, technisch onderhoud, sanitaire voorzieningen, wifi etc., zodat de huurders zich kunnen concentreren op hun werkzaamheden.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging. Belt u ons voor een afspraak: (026) 384 47 77 of vul het contactformulier in.

< terug naar actueel aanbod

 
 
printenvergroten/verkleinen homealgemene voorwaardenprivacyverklaringdisclaimersitemap contactroute