Duurzaam beheer: wij dragen graag een steentje bij


Zeer langdurige huurcontracten zijn in veel gevallen niet meer van deze tijd. Een langdurige relatie tussen huurder en verhuurder wat ons betreft wel!

Permanente aandacht voor duurzaam beheer

Wij bouwen graag aan een duurzame relatie. Onder andere door in te spelen op veranderde behoeftes, goed te luisteren naar onze huurders en hen waar mogelijk alle huisvestingsbeslommeringen uit handen te nemen. Maar bovenal door permanent aandacht te besteden aan het zo duurzaam mogelijk beheren van onze gebouwen.

Regelmatig innovaties aan onze gebouwen

Wij zijn volop actief met het optimaliseren van de duurzaamheid van onze gebouwen. Dat betekent dat naast het gebruikelijke, periodieke onderhoud, wij ook veel innovaties doorvoeren. Enkele concrete, recente voorbeelden daarvan zijn:

  • vervangen van verouderde isolatiematerialen op diverse locaties;
  • toepassen of vervangen van zonwerende folies op diverse locaties;
  • vroegtijdig volledig vervangen van alle technische installaties voor het binnenklimaat, met Energielabel A als resultaat in Ondernemerscentrum De Hoef in Amersfoort;
  • vervangen van een lichtstraat door een nieuwe zeer moderne lichtstraat, met maximale warmtewering in een pand in Amersfoort;
  • vervangen van verlichting door energiezuinige armaturen met licht- en bewegingssensoren in diverse panden.

We streven er naar in alle gevallen de maximale energielabels te realiseren.

Partners in duurzaam beheer

Daarnaast zijn wij continu op zoek naar gelijkgezinde partners. Bijvoorbeeld de toeleveranciers van energie, sanitaire benodigdheden, schoonmaak en afvalverwerking. Ook op die vlakken kiezen wij graag voor de meest duurzame en verantwoorde oplossing of aanbieder.

 
 
printenvergroten/verkleinen homealgemene voorwaardenprivacyverklaringdisclaimersitemap contactroute