Kantoorvilla Stationsweg Ede

 

Op een perfecte, groene locatie aan de statige Stationsweg is deze zeer representatieve, klassieke kantoorvilla met ruime parkeergelegenheid een prachtige uitvalsbasis en visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. De betreffende villa is geheel gerenoveerd en aangepast aan de eisen waaraan huidige kantooraccommodaties moeten voldoen. Een uniek object!

De kantoorvilla meet in haar totaal ca. 440 m2 v.v.o. Op de begane grond van de villa zijn nog twee riante kantoorkamers beschikbaar van respectievelijk 54 en 58 m2 v.v.o. Er is een ruime gemeenschappelijke entree met (vooralsnog onbemande) receptie en een luxe afwerkingsniveau, met stucplafonds, inbouwspots met LED verlichting, koeling, glazen wanden, nieuwe vloerbedekking etc. Daarnaast biedt de villa volop archiefruimte en is er een gemeenschappelijke serverruimte met bekabeling in alle kamers.

Zowel het centrum als intercitystation Ede-Wageningen liggen op loopafstand en er is een bushalte voor de deur. De A12 en A30 zijn met de auto binnen vijf minuten te bereiken.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging. Belt u ons voor een afspraak: (026) 384 47 77 of vul het contactformulier in.

< terug naar actueel aanbod

 
 
printenvergroten/verkleinen homealgemene voorwaardenprivacyverklaringdisclaimersitemap contactroute